Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Paplašinātā riepu garantija

2018. gada 12. septembris

  

 

Trīskārša pircēju interešu aizsardzība

6 mēnešu aizsardzība pret mehāniskiem bojājumiem. Ja riepa tiek bojāta to ekspluatācijas laikā ārēju apstākļu iedarbības rezultātā, un bojājums nav saistīts ar ražošanas brāķi, riepa bez maksas tiek aizvietota pret jaunu analoģisku riepu. Ja maiņa nav iespējama, lietotājam tiek kompensēta riepas pirkšanas cena.


15 dienu apmierinātības garantija. Ja lietotājs konstatē, ka riepas neatbilst viņa prasībām (nav komfortablas, nav pietiekami labi vadāmas, vai arī tām nepiemīt kādas citas svarīgas īpašības), viņam ir tiesības tās (4 riepu komplektu) apmainīt pret līdzvērtīgas specifikācijas riepām. Servisa izdevumus un ri cenu starpību sedz lietotājs.


2 gadu aizsardzība pret ražošanas defektiem. Gadījumā, ja tiek konstatēts ražotāja brāķis, riepas tiek mainītas, vai arī tiek izmaksāta kompensācija. Uz ražošanas brāķa garantiju attiecas visi vispārpieņemtās garantijas nosacījumi.
Iepazīties ar pilnu Paplašinātās riepu garantijas noteikumu aprakstu un reģistrēties dalībai tajā iespējams mājas lapā riepu-garantija.lv

 

Programmā iespējams pieteikt visas Toyo vieglo automašīnu, apvidus auto un komerctransporta riepas – visus to veidus un izmērus.

Paplašinātā riepu garantija ir spēkā tikai tad, ja 48 stundu laikā kopš pirkuma brīža tiek sekmīgi veikta riepu reģistrācija šai programmai. Anketai jābūt aizpildītai pilnībā, norādot, pirkuma datumu, čeka numuru, pārdevēja nosaukumu, riepu nosaukumu un riepu kodus (DOT numurus), automašīnas marku, modeli un valsts reģistrācijas numuru.

Ne visi izplatītāji piedāvā Paplašināto garantiju. Par Paplašinātās garantijas pieejamību vaicājiet pārdevējiem tirdzniecības vietās.

Paplašinātā riepu garantija ir spēkā, ja pircējs ir saglabājis un var iesniegt pārdevējam pirkuma dokumentu. Pirkuma dokumentam (kases čeks, pavadzīme) jābūt pilnībā un pareizi aizpildītam.

Vairāk: riepu-garantija.lv/

 

Jaunākās ziņas