Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Open Country dodas uz “SCORE Baja 500”

2024. gada 27. maijs

Riepu Open Country M/TR, sacīkstēm pielāgotā 4x4 un bezceļa riepu Open Country M/T versija, tiks izmantota 2024. gada sacensībām “SCORE Baja 500”.

Toyo Tires sadarbosies ar četrām komandām šajā SCORE Baja 500 izaicinājumā, kas sāksies trešdien, 29. maijā, un ilgs līdz svētdienai, 2. jūnijam. Ar bezceļu riepām Open Country savus Trophy Truck automobiļus aprīkos šādi braucēji:

  1. Pēdējo gadu Baja 500 uzvarētājs Braiss Menzijs (Bryce Menzies).
  2. Alans Ampudija (Alan Ampudia), šī gada SCORE San Felipe 250 uzvarētājs.
  3. Tavo Vildosola (Tavo Vildosola), kas sacīkstēs San Felipe 250 finišēja trešajā vietā.
  4. Jauniņais, Kristofers Polvordī (Christopher Polvoorde).

 
(No kreisās: Tavo Vildosola, Alans Ampudija, Braiss Menzijs)

“Izgaršojuši” panākumus SCORE San Felipe 250 1. posmā, Toyo Tires mērķis būs gūt līdzvērtīgus panākumus otrajā posmā. Baja 500 vēsture ir mērojama ar nu jau 56 autosacīkstēm, ieskaitot šo gadu, un tās ir vienas no grūtākajām bezceļu sacīkstēm pasaulē. Konkurenti startē no Ensenadas, Meksikas Lielkalifornijas pussalā, un brauc ar ātrumu, kas pārsniedz aptuveni 480 jūdzes (770 kilometrus), cauri nelīdzeniem tuksnešainiem un akmeņainiem kalnu rajoniem. Pārvarēt ceļa posmus ar nestabiliem segumiem – tas ir aprīkojuma uzdevums. Riepas ir būtisks komponents, kam jānodrošina augsts veiktspējas līmenis uz nelīdzeniem ceļiem, kā arī izturība.

Toyo Tires piegādās riepu Open Country M/TR – sacīkstēm pielāgoto pilnpiedziņas (4x4) un bezceļa riepu Open Country M/T – versiju, kuru augsti vērtē Ziemeļamerikas tirgū. Šis produkts un citas Open Country sērijas riepas kļūst tikai labākas, pateicoties bezceļa sacīkstēs gūtajai pieredzei pasaules mērogā, uz kā pamata tiek veikta produkta izstrāde, lai paaugstinātu veiktspēju. Ne vien daudzās uzvaras SCORE Pasaules tuksneša čempionātā, bet arī protektors ar uzlabotu vilces veiktspēju, bremzēšana un vadāmība uz nelīdzeniem ceļiem apvienojumā ar konstrukcijas stiprību nodrošina augstu noturību pret bojājumiem un parāda riepu spējas.

Pagājušā gada sacīkstes varat noskatīties vietnē YouTube:
2023 SCORE Baja500

 

Jaunākās ziņas