Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires piedalīsies Āzijas rallijkrosā

2024. gada 23. aprīlis

Komanda “FLEX SHOW AIKAWA Racing” kopā ar TOYO piedalīsies Āzijas rallijrkosā

Komanda “FLEX SHOW AIKAWA Racing” kopā ar TOYO piedalīsies Āzijas rallijrkosā (AXCR). Jau kopš 2018. gada Toyo Tires sponsorē šo komandu, kuru vada Sjo Aikava (Sho Aikawa). Komanda brauks ar Toyota Land Cruiser 150 Prado, aprīkotu ar riepām Open Country, mērķējot uz uzvaru savā klasē šīgada sacīkstēs. Automašīnu vadīs D1GP braucējs Masato Kavabata (Masato Kawabata), kas turklāt ir arī pieredzējis ralliju braucējs. Pērn Kavabata uzvarēja savā klasē sacīkstēs “XCR Sprint Cup” un Hodaido rallijā “Rally Hokkaido”. Pirmajā reizē AXCR rallijkrosā 2019. gadā viņš finišēja 2. vietā.

Sākot no svētdienas, 11. augustā, sāksies seši AXCR posmi ar laika kontroli vairāk nekā 1000 km garajā maršrutā, kas šķērso Taizemi un Malaiziju. Šīs sacīkstes, kuras tiek rīkotas kopš 1996. gada, ir Starptautiskās Automobiļu federācijas (franču: Fédération Internationale de l'Automobile jeb FIA) sertificēts rallijkross.

Šis gads ir 29. reize, kad šis pasākums tiek rīkots. Startējot no Surātthānī virzienā uz Taizemes līci, maršruts vedīs sāncenšus uz dienvidiem un iesniegsies Malaizijā. Pēc kopējās distances 2000 km garumā veikšanas braucēji noslēgs sacīkstes Kualalumpurā. Šī gada izaicinājums ir sūri apstākļi – kalni un biezi meži, kam spraukties cauri un kur neiztikt bez izcila kustīguma, izturības un ātruma.

Toyo Tires liek lietā datus un zināšanas, kas gūtas rallijkrosos, lai izstrādātu augstas kvalitātes un augstas efektivitātes produktus. Šāda izstrāde sniedz ieguldījumu Toyo Tires ilgtspējīgas dzīves mobilitātes īstenošanas politikā.

 

Jaunākās ziņas