Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

NLS 4. sacīkstēs šī gada 22. oktobrī izcīnīta 2. vieta

2022. gada 25. oktobris

Sestdien, 22. oktobrī, norisinājās šī gada Toyo Tires priekšpēdējās sacīkstes ar Ring Racing nodrošināto sacīkšu komandu.

Šīs 4. sacīkstes sākās plkst. 12 un beidzās plkst. 16. Kopā mūsu vārdā SP10 klasē sacentās divas Toyota Supra GT4. Automobiļa Supra ar numuru 170 vadībā bija Mihaels Tišners (Michael Tischner), Andreass Gildens (Andreas Gülden) un Heiko Tengess (Heiko Tönges), otro Supra ar numuru 180 vadīja pieaicinātais japāņu braucējs Takajuki Kinosta (Takayuki Kinoshita) un Ring Racing komandas līderis Uve Klēns (Uwe Kleen). Tā kā testa brauciena dienā, piektdien, 21.10.2022., bija lietains laiks un ceļš agrā 22. oktobra rītā joprojām slapjš, kvalifikācijas braucienos tika izmantotas lietus riepas. Sakarā ar kļūdu riepu izvēlē nr. 170 nevarēja aizstāvēt priekšējo pozīciju SP10 klasē un bija spiests startēt no otrās pozīcijas, savukārt nr. 180 startēja no sestās sākuma pozīcijas.  

 

Sakarā ar agro apstāšanos pitstopā remontam Supra nr. 170 bija zaudējusi 15 minūtes, turpretim otrā Supra bija sekmīga. Pēc šī incidenta braucēji bija spējīgi atgūt pāris vietas, sasniedzot kopvērtējumā 47. vietu no 96 sāncenšiem. Otrā Supra nr. 180 bija veiksmīgāka. Pēc laba starta un sacīkstēm bez starpgadījumiem Takajuki Kinostam, kam jau ir pagātnē nācies uzvarēt SP8 klases 24 stundu ātrumsacīkstes Nirburgringā, un Uve Klēnam izdevās sadzīt dažas pozīcijas un finišēt 25. vietā kopvērtējumā un otrajā vietā SP10 klasē.

Visā visumā Toyo Tires kopā ar Ring Racing nodrošināja ceturto sezonas pjedestālu SP10 klasē.

Jaunākās ziņas