Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Atgriešanās “Ringā”

2024. gada 29. maijs

Toyo Tires pievienosies Nirburgringas 24 stundu izturības sacīkstēm ADAC RAVENOL. Komanda Toyo Tires with Ring Racing cīnīsies sacīkšu SP10 klasē, norise ir ieplānota no 1. līdz 2. jūnijam.

 Iepriekšējā gada 24 stundu Nirburgringas izturības sacīkšu bildes

Šīm sacīkstēm komanda ir pieteikusi divas automašīnas, abas Toyota GR Supra GT4 EVO. Auto Nr. 170 vadīs Andreass Gildens (Andreas Gülden), Tims Zandtlers (Tim Sandtler) un Marks Henneriči (Marc Hennerici). Pie auto Nr. 171 stūres sēdīsies Takajuki Kinosta (Takayuki Kinoshita), Heiko Tenges (Heiko Tönges) un Mihaels Tišners (Michael Tischner). Abām automašīnām izmantos Toyo Tires gludās sacīkšu riepas Proxes, kuras ir izstrādātas Nirburgringā.

Nirburgringas 24 stundu autosacīkstēs, kuras ir zināmas kā vienas no pasaulē sūrākajām izturības sacensībām, redzēsim 24 klasēs iedalītas 130 mašīnas, kas šogad veiks pilnu 25 kilometrus garu distanci autodromā. Šis gads kļūs par piekto Toyo Tires dalības reizi, savukārt pirmā bija 2020. gadā. Komanda ir finišējusi pozīcijā P1 un P2 kvalifikācijas braucienos Nirburgringas 24h sacīkstēm, kas turklāt bija 2024. gada NLS sērijas posms. Komandas pārliecībai augot, visi seši iepriekšējā gada braucēji, tostarp riepu Proxes zīmola vēstnesis Takajuki Kinosta, ir atgriezušies, lai mērotos spēkiem šīgada sacensībās.

Paredz teju ceturtdaļu miljona skatītāju, kas vēros šīs autosacīkstēs dažādos Nirburgringas punktos. Tie, kas nebūs to skaitā, varēs sacīkstes skatītes tiešraidē pasākuma oficiālajā YouTube kanālā: www.youtube.com/@24hnbr

Riepas Proxes ir Toyo Tires veiktspējas riepu zīmols. Pilnu Proxes riepu klāstu varat atrast šeit.

Varat arī sekot līdzi sacensībām mūsu Instagram kontā @toyotiredeutschland

 

Jaunākās ziņas