Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires izaicinājums – FIA rallijreids

2024. gada 15. maijs

Akira Miura piedalīsies divu FIA rīkotā rallijreida augstākajā klasē T1+.

Toyo Tires piedalīsies Grieķijas autosacīkstēs (Baja Greece), kas ir FIA Pasaules kausa rallijreidā (FIA World Baja Cup) 2. posms un Kataras Starptautiskā rallijreida (Qatar International Baja) 6. posms. Akira Miura (Akira Miura), Toyo Tires riepu Open Country vēstnieks, Grieķas 22.–25. maija rallijreidā brauks ar Toyota Hilux, ko sagatavoja komanda Overdrive racing. Viņš atkal sēdīsies pie mašīnas stūres Kataras Starptautiskajā rallijreidā, kas norisināsies no 31. oktobra līdz 2. novembrim.

 
(Akira Miura, Open Country sērijas vēstnieks)                                       (“Overdrive Racing” sagatavotā automašīna Toyota Hilux)

FIA Pasaules kauss rallijreidā ir bezceļa ralliju sērija, kas notiek astoņos posmos no februāra līdz novembrim Eiropā un Vidējos Austrumos. Šī sērija sniedz iespēju autovadītājiem noslīpēt tehniku un gūt pieredzi, kura ir nepieciešama bezceļa rallijos. Daudzi sportisti, kuri ir braukuši pasaules sūrākajās sacīkstēs, piemēram, Dakaras rallijreidā, savas “sacīkšu svītras” ir nopelnījuši tieši šajā sērijā.

Sadarbībā ar Overdrive Racing – komandu, kas var lepoties ar daudziem sasniegumiem Dakaras rallijā, – Toyo Tires cīnīsies FIA Pasaules kausa rallijreida 2. posmā, Baja Greece, un Kataras Starptautiskā rallijreida 6. posmā. Komanda būs augstākajā klasē “Ultimate”, kuru oficiāli apzīmē kā T1+. Miura vadīs automašīnu Toyota Hilux, kura ir aprīkota ar īpašajām tūningotajām riepām Open Country M/TR.

Iegūtos datus izmantos, lai turpinātu uzlabot riepu veiktspēju uz nelīdzeniem ceļiem un noturību pret bojājumiem; turklāt šie dati nodrošinās informāciju riepu izstrādei Dakaras rallija apstākļiem.
Īstenojot vidusposma vadības plānu “Vidusposma plāns '21” (Mid-Term Plan '21), Toyo Tires grupas uzņēmumi liek lielu uzsvaru uz tādu produktu izstrādi, kam ir unikāls dizains un funkcionalitāte, tostarp riepu Open Country sēriju. Mēs turpinām produktu izstrādē lietderīgi izmantot autosacīkstēs gūtās zināšanas, lai nodrošinātu labāku veiktspēju, augstāku kvalitāti un pievilcīgākus produktus visā pasaulē.


Akira Miura
Ralliju braucējs no komandas Team Land Cruiser Toyota Auto Body (TLC). 2005. gadā viņš darbinieka statusā piebiedrojās uzņēmumam Toyota Auto Body Co., Ltd., kas vada TLC. Nākamajā gadā viņš kļuva par stūrmani pēc tam, kad bija pieteicies iekšējā atlasē izsludinātam amatam, un pirmo reizi piedalījās Dakaras rallijā. Viņš progresēja līdz braucējam 2016. gada sacīkstēs un četras reizes ir uzvarējis Dakaras rallijā savā klasē 2018., 2021., 2022. un 2024. gadā. Akiru cildina par plašu pieredzi un zināšanām bezceļu sacīkstēs, viņš līdzdarbojas veselā virknē jomu, tostarp ir iesaistīts automašīnas Toyota Land Cruiser 300. un 250. sērijas izstrādē. Miura ir iecelts par riepu Open Country zīmola vēstnieku kopš 2023. gada marta.

Open Country sērija

Open Country ir mūsu pilnpiedziņas (4x4) un bezceļa apstākļiem paredzēto riepu zīmols, kas paredzēts apvidus automašīnām. Toyo Tires ir sasniedzis daudz izcilu rezultātu starptautiskās autosacīkstēs, braucot ar automašīnām, kas bija aprīkotas ar Open Country, turklāt uzņēmums līdz augstam līmenim ir noslīpējis riepu izturību un noturību pret bojājumiem. Tas ir īpaši aktuāli Ziemeļamerikā, kur apvidus automobiļi ir daudzkārt pieprasītāki par citiem transportlīdzekļu veidiem. Riepu augstā veiktspēja un agresīvi raksta dizaini tiek augstu vērtēti. Japānā tiek piedāvāti produkti ar baltiem uzrakstiem – uz riepu sāna ar trīsdimensiju burtiem ir attēlots produkta nosaukums un zīmola logotips.
Lai saņemtu detalizētu informāciju par produktu, noklikšķiniet uz saites.

www.toyotires.eu/open-country

 

Jaunākās ziņas