Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Pirmā uzvara trešajā NLS posmā

2022. gada 25. aprīlis

Pēc otrā Nirburgringas izturības sacensību sērijas (Nürburgring Langstrecken Series) posma atcelšanas aprīļa sākumā Toyo Tires beidzot varēja mest trumpi galdā trešajā posmā, kas notika vēlāk šinī pašā mēnesī.

Ring Racing sagatavotais modelis Toyota GR Supra GT4 beidzot varēja gūt ilgi gaidīto pirmo uzvaru. Pēc sacensību atcelšanas pirmā posma pēdējā stundā un otrā posma atcelšanas laika apstākļu dēļ lielas cerības tika liktas uz trešo Nirburgringas izturības sacensību sērijas posmu. 

Ein Bild, das Wand, drinnen enthält.Automatisch generierte Beschreibung               

Ein Bild, das Gras, Weg, draußen, Szene enthält.Automatisch generierte Beschreibung                                                 

Automašīnas un riepu sagatavošanā ieliktās pūles atmaksājās. Lai arī visas SP10 klasē startējušās mašīnas ir finišējušas, Toyo Tires Toyota GR Supra nesa uzvaru, pārspējot Porsche Cayman GT4, vēl vienu Toyota Supra GT4 un Aston Martin Vantage GT4.  Mašīnas ātrākais sacensībās sasniegtais posms bija 8:50.652. Kopvērtējumā komanda finišēja sacīkstēs 42. vietā. Traucoties četras stundas, 13 minūtes un 50 sekundes, autovadītājiem izdevās par 20 sekundēm pārspēt SP10 klases otro vietu ieņemošo transportlīdzekli – Porsche Cayman.

Apsveicam Ring Racing un autovadītājus Mihaelu Tišneru (Michael Tischner), Andreasu Gildenu (Andreas Gülden) and Heiko Tengesu (Heiko Tönges) ar veiksmīgi aizvadītajām brīvdienām!  

Jaunākās ziņas