Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Piemiņas vēstule Kenam Blokam

2023. gada 5. janvāris

Š. g. 2. janvārī Kens Bloks (Ken Block) – pasaulē slavenais rallija braucējs - ir devies mūžībā pēc negaidīta negadījuma, braucot ar sniega motociklu. Kens ne tikai bija rallija braucējs ar pasaules līmeņa atpazīstamību, bet arī revolucionārs ekstrēmo sporta veidu novators, kas ar savu degsmi pret auto kultūru atstāja ievērojamu ietekmi uz autoentuziastu paaudzi.

Toyo Tire grupa iecēla Kenu par zīmola vēstnesi 2016. gadā, lai virzītu produktu līniju "PROXES" UHP, un kopš tiem laikiem viņa mežonīgi populārajiem videoprojektiem Gymkhana un Climbkhana ir vairāk par 210 miljoniem skatījumu YouTube vietnē.

 

Dziļi skumstam par viņa aiziešanu un izsakām mūsu līdzjūtību viņa ģimenei. Zemāk pievienojam vēstījumu no Takaši Šimidzu (Takashi Shimizu), Toyo Tire Corporation prezidenta un izpilddirektora:

 

Toyo Tire grupa bija lepna sadarboties ar Kenu Bloku, mēs ļoti cienījām to, kāds viņš bija celmlauzis un ko ir paveicis autosportā un ekstrēmo sporta veidu pasaulē. Mēs vienmēr esam bijuši sajūsmā par viņa ekstrēmajiem piedzīvojumiem un kaismīgo tiekšanos panākt neaizmirstamus braukšanas priekšnesumus. Kena mantojums un atmiņas par viņu turpinās dzīvot viņa neticamo darbu katalogā un arī viņa miljonu fanu sirdīs. Mēs glabāsim mūsu draudzību ar viņu kā dārgumu un vienmēr viņu atcerēsimies.

                           Toyo Tire Corporation prezidents un izpilddirektors Takaši Šimidzu

 

Jaunākās ziņas