Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Pozīcijas P1 un P2 Nirburgringas kvalifikācijas braucienos

2024. gada 17. aprīlis

Toyota GR Supra GT4 EVO ar numuru 170 uzvarēja un automobilis Nr. 171 ieņēma otro vietu sestdienas Nirburgringas izturības sacīkšu sērijas 3. posmā

Komanda “Toyo Tires with Ring Racing” SP10 klasē ierindojās pirmajā un otrajā vietā kvalifikācijas braucienos “ADAC 24h Nürburgring”, kuri norisinājās sestdien, 13. aprīlī. Kvalifikācijas braucieni veidoja arī Nirburgringas izturības sacīkšu sērijas 3. un 4. posmu. Abi Toyota GR Supra GT4 EVO automobiļi piedalījās šajos divos braucienos sestdien un svētdien, 13.–14. aprīlī, Nirburgringā. Svētdien automobilis Nr. 171 iebrauca finišā otrais, savukārt automobilim Nr. 170 bija jāatkāpjas ķibeļu dēļ. Abi veiksmīgi kvalificējās 24 stundu sacīkstēm.

(Kreisajā pusē: TOYOTA GR Supra GT4 EVO, labajā pusē: SP10 klases apbalvošanas trofejas)

Pirmajās sacīkstēs 24 stundu sacīkstēm auto Nr. 170 kvalificējās ceturtais, savukārt auto Nr. 171 bija septītais. Kvalificēšanās notiek pēc ātrākā apļa, nevis pēc secības sacensībās. Abiem automobiļiem bija ātri pēc kārtas jāapdzen sāncenšu komandas; auto Nr. 170 sacīkstēs pārņēma vadību, savukārt auto Nr. 171 tika līdz otrajai vietai. Pirmā-otrā vieta komandai “Toyo Tires with Ring Racing”.

Nākamajā dienā aizvadītajās otrajās sacīkstēs auto Nr. 171 finišēja 2. vietā. Automobilim Nr. 170 diemžēl bija jāatkāpjas. Riepas Proxes Slicks (Nirburgringas tehniskie noteikumi), kurās izmantoti ilgtspējīgi materiāli, uzrādīja labu veiktspēju un palīdzēja uzvarēt.

Komandas “Toyo Tires with Ring Racing” vadītājs Uve Klēns (Uwe Kleen) komentēja: “Pirmā-otrā vieta pirmajās sacīkstēs ir labākais rezultāts, uz ko varējām cerēt prelūdijā 24 stundu izturības sacīkstēm. Lai gan 170. automobili piemeklēja ķibeles, tas kārtīgi cīnījās, lai finišētu 2. vietā. Gludo riepu Proxes veiktspēja bija laba, uz ko ceram arī 24 stundu sacīkstēs.” Viņš pauda savu apņēmību pirms nākamajām sacīkstēm: “Tās ir sezonas svarīgākās autosacīkstes, un mēs atrisināsim mehāniskās problēmas, kas konstatētas šoreiz, lai būtu pilnībā gatavi.”

Nirburgringas 24 stundu sacīkstes norisināsies 1. un 2. jūnijā. Tas ir vērienīgākais Vācijas autosporta ikgadējais festivāls, un tā pilnās sacīkšu programmas sākums ir 30. maijā.

Toyo Tires liek lietā datus un zināšanas, kas gūtas autosporta pasākumos, lai produktu izstrādē nodrošinātu augstas kvalitātes, izcili funkcionējošas riepas globālā mērogā.

 

Proxes riepu sērija

Proxes riepu sērija ir Toyo Tires zīmola flagmanis pasaules līmenī – šīs riepas nodrošina lielisku veiktspēju visos braukšanas apstākļos, kā autosportā, tā ikdienas lietošanā. Izcila veiktspēja kā standarts apvienojumā ar stilīgiem raksta dizainiem tiek ļoti rekomendēta vietējā un starptautiskā mērogā.

Lai saņemtu detalizētu informāciju par produktu, noklikšķiniet uz saites. Proxes

 

 

 

Jaunākās ziņas