Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Saso uzvar atklātajā sieviešu turnīrā “US Women’s Open”

2024. gada 3. jūnijs

Juka Saso (Yuka Saso) otro reizi uzvar ASV Atklātajā sieviešu golfa turnīrā – pirmā spēlētāja USGA* vēsturē, kam tas izdevies. 

* USGA (United States Golf Association) – Amerikas Savienoto Valstu Golfa asociācija

Toyo Tires sāka sadarboties ar Juku Saso šogad līdz ar partnerības līguma parakstīšanu februārī. Saso darbības sponsorēšana bija vēl viens no veidiem, kā paust uzņēmuma zīmola vēstījumu “Atvērtie ceļi gaida” – tas izsaka iespējas, kas paveras ar Toyo Tires produktiem. Viņas panākumi ASV Atklātajā sieviešu golfa turnīrā atspoguļoja viņas spēju tiekties pēc uzvaras arī pēc atpalikšanas, kad pēc uzsišanas par diviem sitieniem mazāk Jukai bija “jāsadzen”, lai atgrieztos vadošās pozīcijās. Tas paveikts, un Juka dodas mājup ar lielāko balvu šajā nozīmīgajā sieviešu čempionātā golfā – ar čeku par 2,4 miljoniem dolāru.

Savos 22 gados Saso ir jaunākā spēlētāja, kas ieguvusi vairākus titulus, kā arī atzinību, kad pirmo reizi uzvarēja ASV Atklātajā sieviešu turnīrā, jo bija gados jaunākā čempione. Turklāt viņa ir arī vienīgā spēlētāja, kura ieguvusi titulus, pārstāvot dažādas valstis – mātes dzimteni, Filipīnas, un tēva dzimteni, Japānu.

Komentējot savus panākumus, Saso sacīja: “Esmu ļoti laimīga otro reizi gūt uzvaru ASV Atklātajā sieviešu turnīrā un izcīnīt pirmo uzvaru turnīrā trijos gados. Esmu ļoti pateicīga katram atbalstītājam. Centīšos tiekties pēc vēl augstākām virsotnēm ar cītīgu darbu ikdienas treniņos. Paldies jums par jūsu atbalstu!”

Jaunākās ziņas