Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Super 7 by Toyo Tires sezonas sākumā pieteikumu rekordskaits

2022. gada 7. aprīlis

Jaunā Super 7 sezona 2022 sākas Portugālē nākamajās brīvdienās, 9. un 10. aprīlī. Kopā piedalīsies 44 mašīnas un 54 autovadītāji. Tas ir visu laiku lielākais dalībnieku skaits. Trīs autosacīkstes Eštorilas autodromā (Estoril Circuit) un aizraujošie jaunie noteikumi sola iespaidīgu sezonas sākumu Eštorilas Super sacīkšu sērijā (Estoril Super Racing Series).

Visu laiku labākais starts sezonā, kurai jākļūst par vienu no ievērojamākajām Portugāles visilgāk notiekošo motosporta sacensību vēsturē.

Super Seven by Toyo Tires 14. sērija norisināsies no 9. līdz 10. aprīlim, 44 mašīnām un 54 autovadītājiem startējot Eštorilas Super sacīkšu sērijā. Valsts izlases komandu jaunais, absolūtais rekords, kas ilustrē “pieaugošo interesi par sacensībām, kuru popularitāti sekmē CRM Motorsport, tas padarīs labākās sacīkstes uz planētas vēl skatāmākas,” uzsvēris organizācijas izpilddirektors Tjagu Rapozu Magaļaišs (Tiago Raposo Magalhães).

Daudz jaunu seju, piepildīti aizžogojumi 420R un 320R klasē, jaunā tehniskā partnera atbalsts un kalendārs, kurā apvienota labāko Portugāles autodromu ikonas Caterham Seven klātbūtne un emblemātiskās starptautiskās trases, tas viss apstiprina Super Seven by Toyo Tires statusu kā viskonkurējošākās un aizraujošākās motosporta sacensības Portugālē.

Pieteikumu skaita palielināšanos iezīmē komandas ar tādām organizācijām kā Gianfranco Motorsport, Garagem João Gomes un RP Motorsport, kas pievienojušas Atomic-Mageltech, BCM Sports, BS Motorsport, CRM Motorsport, Teaam Nuoorte un Speedy Motorsport, lai asistētu autovadītājiem.

Reizē ar 17 jaunpienācējiem un četrām labi zināmām ‘sejām’, kas atgriezušas čempionātā un pievienojušas nepārtraukti augošajai Family Seven ģimenei, 2022. gada sezonas pirmajā posmā būs vērojams jauns kvalifikāciju formāts, kas sastāv no divām neatkarīgām 15 minūšu sesijām 420R un 320R kategorijai un punktiem trim ātrākajiem braucējiem 420R Gentleman un 320R klasē.

Līdztekus šīm izmaiņām ir trīs autosacīkstes, kurās stratēģija spēlēs vēl ievērojamāku lomu; sacensības atbalsta Toyo Tires, Auditiv, Apple of Eden, Gupe un GC24.

Pirmajā brīvdienu braucienā turpinās piemērot tradicionālo starta secību, kuru nosaka laikā ierobežoto treniņbraucienu rezultāti. Taču nākamajā pirmie 10 tiks apgriezti, balstoties uz iepriekšējā braucienā gūtajām vietām. Piemēram, 1. braucienā 10. vietā finišējušais sportists tiks pārvietots no iekšējā celiņa 2. braucienam, tas pats notiks 3. braucienā.

Svētdienas sacīkšu tiešraides būs skatāmas CRM Motorsport organizācijas YouTube kanāla un sociālajos tīklos (Facebook un Instagram) no  Super Seven by Toyo Tires (@supersevenbytoyotires). Visa informācija par šo pasākumu ir apskatāma www.crm-motorsport.com.

Toyo Tires atbalsta Super 7 čempionātu jau sesto gadu pēc kārtas.

 

Jaunākās ziņas