Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires auto izstādē “AMTS 2024”

2024. gada 14. marts

Auto izstāde “AMTS 2024” norisināsies Budapeštā no 2024. gada 22. marta līdz 24. martam. Toyo Tires atkal piedalās ar stendu.

AMTS norisinās kopš 2006. gada. Tolaik izstāde aizsākās ar aptuveni 14 000 m² lielu kopējo platību. Kopš tiem laikiem pasākums ir kļuvis par vienu no nozīmīgākajām tūninga izstādēm kontinenta Eiropas daļā, un norises vietas platība ir izaugusi līdz šī gada 125 000 kvadrātmetriem, kurā izvietosies vairāk nekā 1000 transportlīdzekļu trijās dienās.

Šogad Toyo Tires atkal piedalās auto izstādē “AMTS” kopā ar AKH. Pērn uz AMTS atveda “Toyo Tires Tread Path” to mazākā formā, kas bija ļoti pieprasīts apmeklētāju vidū. Tieši tāpēc šogad auto izstādē “AMTS” arī būs Eiropas “Toyo Tires Tread Path”. Tiks prezentētas 5 leģendāras automašīnas, tostarp viena no JP un īsta sacīkšu mašīna no Ring Racing ar Toyo Tires dizainu.

 

Taču stendā būs iespējams sajūsmināties ne tikai par mašīnām. Uzņēmums Toyo Tires ir parūpējies par jaunām ilgtspējīguma koncepcijas riepām, kuras pirmoreiz prezentēja 2024. gada izstādē “Tokyo Auto Salon”. Tagad tās varēs apbrīnot arī izstādē “AMTS 2024”. Koncepcijas riepas par 90% ir izgatavotas no ilgtspējīgām izejvielām. To vidū 60% veido atjaunīgie materiāli, ieskaitot butadiēnkaučuku, no biomasas iegūto stirolbutadiēna kaučuku, silīcija dioksīdu no rīsu sēnalām, augu izcelsmes eļļu un bioloģiski iegūto poliesteru. Riepas sastāva atlikušajos 30% ir reciklēti materiāli, tostarp CO2 izcelsmes butadiēnkaučuks, reciklēts tehniskais ogleklis, reciklēta borta stieple un reciklēti tērauda kordi.

 

Pat riepu Open Country M/T sacīkšu versija ir izgatavota no 50% ilgtspējīgo materiālu, turklāt riepas ir izturējušas Dakaras rallijreida pārbaudījumu. Tādējādi ilgtspējīguma koncepcijas riepas no Toyo Tires var uzlūkot kā vēl vienu pakāpienu ilgtspējīgu materiālu apjoma palielināšanā sērijveida ražošanā, sasniedzot 40% līdz 2030. gadam un 100% līdz 2050. gadam. Koncepcijas riepas vizuāli izcelsies izstādes “AMTS 2024” stendā, jo to sāna profila veidols ir elektrisko pusvadītāju un ilgtspējīguma iedvesmots.

Automobiļu un riepu spilgtāko eksemplāru demonstrējumus atkal papildinās izstādes “AMTS 2024” apmeklētājiem Toyo Tires piedāvātā reakcijas spēle ar dažām līdzņemamām balvām. Tomēr šī nav vienīgā vieta, kur vinnēt balvas no Toyo Tires. Auto izstādes “AMTS 2024” apmeklētājus gaida Toyo Tires dizaina automobiļa izloze uz galvenās skatuves.

Jaunākās ziņas