Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tire pati pirmā riepu ražotne Eiropā

2022. gada 15. decembris

Jaunā rūpnīca Serbijas Republikā ir oficiāli atklāta

Vakar, 14. decembrī, Toyo Tire Corporation ir paziņojusi par jaunās pasažieru transportlīdzekļu riepu rūpnīcas oficiālo atklāšanu Serbijas Republikas Indžijas (Indjija) pašvaldībā.

Līdz tam ražošana daļēji sākās 2022. gada jūlijā, jo rūpnīca bija pilnībā aprīkota un to varēja sākt ekspluatēt. Serbijas Republikas prezidents Aleksandrs Vučičs (Aleksandar Vučić) un garš saraksts ar īpašajiem viesiem apmeklēja atklāšanas ceremoniju, kas notika šodien rūpnīcā.

Šo rūpnīcu pārvaldīs sabiedrība ar ierobežotu atbildību Toyo Tire Serbia d.o.o. (pārstāvis: Jodži Imura (Yoji Imura)), kā Toyo Tire grupas daļa. 

Jaunajā Serbijas rūpnīcā tiek lietotas augstās tehnoloģijas, tādas kā uzņēmumu resursu plānošana un ražošanas vadības sistēmas procesu vizualizācijai. Precīzi saistot statusa informāciju par katru ļoti produktīva ražošanas aprīkojuma daļu, šī "mazā rūpnīca" paver augstāka līmeņa ražošanas pārvaldības sistēmas optimizācijas dimensiju.

2019. gadā Toyo Tire dibināja Pētniecības un izstrādes centru Vācijas Federatīvajā Republikā ar mērķi turpināt meklēt un pētīt progresīvus izejmateriālus, apkopot jaunāko informāciju par transportlīdzekļiem un tirgiem un paplašināt iespējas attīstīt augstvērtīgas tehnoloģijas katrā struktūru, formu un šablonu projektēšanas procesa solī. Izmantojot šo vadošo tehnoloģiju priekšrocības, jaunā rūpnīca ir atbildīga par augstas veiktspējas, konkurētspējīgu riepu ražošanu, kas atbilst tirgus ieskatiem un arī ņem vērā notiekošo pāreju uz elektrotransportlīdzekļiem (EV).

Netālu no rūpnīcas ēkas atrodas testēšanas laukums ar 720 m garu taisnu trasi un kopējo garumu 1 690 m. Mēs veiksim testa braucienus datu iegūšanai par riepām, jo rezultāti tiks nekavējoties izmantoti, lai apstiprinātu atbilstību likumu/noteikumu smalkumiem un sertifikācijas prasībām Eiropā, tā ļaujot mums savlaicīgāk nodrošināt tirgum pievilcīgas riepas.

Turklāt rūpnīcas teritorijā ir izvietota saules enerģijas sistēma – viena no lielākajām valstī (elektroenerģijas ražošanas jauda: 8,4 MW), kas ne tikai nodrošina 10,15 GWh saražotās elektroenerģijas, bet arī palīdz samazināt 7 100 tonnas CO2 emisiju gadā.

Sagaida, ka jaunā rūpnīca sasniegs savu pilno ražotspēju, aptuveni pieci miljoni riepu gadā (pamatā ražojot riepas pasažieru transportlīdzekļiem), 2023. finanšu gada otrajā pusē. Vienlaikus ar vietējā pieprasījuma apmierināšanu savā reģionā Eiropā ražotne arī stratēģiski rūpēsies par mūsu galveno tirgu
Ziemeļamerikā. Perspektīvā paredzot, ka jaunā rūpnīca varēs nodrošināt nebijušu mūsu uzņēmējdarbības vērtību Eiropā un Ziemeļamerikā esam no jauna apņēmušies nodrošināt tirgu ar konkurētspējīgiem produktiem, iepriecinot daudzus klientus ar mūsu ražošanas progresu.

Jaunākās ziņas