Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires uzvar sacīkstēs NLS 1

2024. gada 8. aprīlis

Komanda “Toyo Tires with Ring Racing” pozīcijā P1 atklāšanas posmā un 2. pozīcijā nākamajā dienā, NLS izturības sacīkšu sērijas 2. posmā.

Uzņēmums Toyo Tires un tā partneris Ring Racing uzvarēja SP10 klasē NLS (Nürburgring Langstrecken-Serie) sacīkšu 1. posmā. Autosacīkstes, ko pazīst ar nosaukumu ADAC ACAS Cup, norisinājās sestdien, 6. aprīlī.

Automobilis Toyota GR Supra GT4, kuru vadīja Andreass Gildens (Andreas Gülden), Tims Zandtlers (Tim Sandtler) un Marks Henneriči (Marc Hennerici), 4 stundu ilgajās sacīkstēs veica 25 apļus vidējā ātrumā 150,1 km/st. Komanda “Toyo Tires with Ring Racing” finišēja otrajā vietā, tikai par 32 sekundēm pārspējot Aston Martin Vantage no Dörr Motorsport.

Rūtainaias karogs noplīvoja par godu arī komandas otrajam automobilim Toyota GR Supra ar Proxes zīmola vēstnesi Takajuki Kinostu (Takayuki Kinoshita), kā vienu no tā braucējiem, taču izcīnīt izdevās tikai P1 sakarā ar sacīkstēs piedzīvotajām problēmām. Automašīna ar pamanāmu lielākas veiktspējas potenciālu savus ātrākos apļus nobrauca vien 3 sekundes lēnāk par komandas sacīkstēs triumfējošo mašīnu.

Viss mainījās svētdien, NLS izturības sacīkšu sērijas otrajā posmā. Uzņēmuma Dörr Motorsport automobilis Aston Martin par 65 sekundēm pārspēja Toyota GR Supra GT4 un ieņēma P1. Komandai “Toyo Tires with Ring Racing” ar 170. automobili bija jāsamierinās ar otro vietu.


Otrajā reizē “Toyo Tires with Ring Racing”, automobiļa numurs 171, demonstrēja pārliecinošākus sacīkšu rezultātus, finišējot 5. vietā – tikai 3 minūtes un 15 sekundes vēlāk par vadošo auto. Kopā ar Kinostu šo automobili vadīja Mihaels Tišners (Michael Tischner) un Heiko Tenges (Heiko Tönges).

NLS ir sešu izturības autosacīkšu sērija, kuras programma sastāv no 4 ilgām sacīkstēm un vienām 6 stundu ilgām sacīkstēm. NLS autosacīkšu sērija vienmēr ir ļoti populāra – katrā posmā pie starta līnijas nostājas ap 100 dalībnieku, kurus vēro gaužām daudz skatītāju, kas šim nolūkam atceļojuši uz Nirburgringu.

Dažas izejvielas, ko lietoja sacīkšu riepu izgatavošanai, ir ilgtspējīgi materiāli. Jaunākajās gludajās riepās Proxes ir izmantota augu izcelsmes eļļa, silīcija dioksīds no rīsu sēnalām un reciklēta borta stieple. Toyo Tires liks lietā datus un zināšanas, kas gūtas izturības autosacīkstēs, lai izstrādātu augstas kvalitātes un augstas efektivitātes produktus. Šāda izstrāde sniedz ieguldījumu Toyo Tires ilgtspējīgas dzīves mobilitātes īstenošanas politikā.

Jaunākās ziņas